Frederique (Juridisch Secretaresse)

Frederique werkt nu meer dan één jaar in de advocatuur. Na een aantal jaar fulltime gewerkt te hebben, heeft ze de keuze gemaakt om terug naar de schoolbanken in te gaan. Ze begon aan de studie Hbo-rechten, dit ging haar heel goed af. Ze besloot na het behalen van haar propedeuse door te gegaan naar de universiteit. Nu werkt ze ruim één jaar als Juridisch Secretaresse en dit bevalt haar zeer goed. Ze werkt op een advocatenkantoor in een team van vier dames. Ze werken samen voor 25 advocaten. Ze houdt zich dagelijks bezig met het verzorgen van in- en uitgaande correspondenties. Frederique is verantwoordelijk voor de termijnbewaking en het controleren van de stukken. Tevens is ze ook het telefonische aanspreekpunt voor cliënten en derden. Ze vraagt uittreksels op bij de Kamer van Koophandel. Frederique is op zoek naar een meer uitdagende functie als Juridisch Secretaresse. Ze zou graag directer samen willen werken met de advocaten, waardoor ze meer betrokken is bij de zaken die er lopen. Frederique haar voorkeur gaat uit naar een middelgroot of groot kantoor, met een fijne werksfeer en waar collega’s onderling prettig met elkaar samenwerken.

Frederique is een secure, representatieve en hardwerkende dame. Dit uit zich vooral in het feit dat zij omhoog is gewerkt naar de universiteit. Frederique komt op mij over als een spontane, gedreven en loyale dame. Frederique houdt zich in haar vrije tijd graag bezig met het lezen van een goed boek. Tevens heeft ze twee neefjes waar ze graag haar tijd mee doorbrengt, daar krijgt ze veel energie van. Frederique onderneemt ook graag activiteiten met vrienden en familie.

Frederique heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 28 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Verwerkt inkomende en uitgaande post en mailverkeer;
Is verantwoordelijk voor de termijnbewaking;
Telefonisch aanspreekpunt voor cliënten en derde;
Uittreksels opvragen bij de Kamer van koophandel;
Stukken klaar maken verzending;
Controleren van stukken;
Declaraties opstellen;

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

29

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office