Anja (Juridisch Secretaresse)

In 1996 rolde Anja per toeval de advocatuur in, dit was gelijk een match. Nu heeft ze in de tussentijd meer dan 26 jaar ervaring opgedaan als Juridisch Secretaresse en is geen sectie vreemd voor haar. Dagelijks houdt Anja zich bezig met het beheren van de agenda en is ze het eerste (telefonisch) aanspreekpunt van het kantoor. Tevens verzorgt ze de roladministratie en houdt ze de termijnbewaking in de gaten. Meer werkzaamheden vindt u bij de werkervaring op pagina twee. Momenteel werkt ze op een kantoor voor één advocaat. Anja is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een klein tot middelgroot Advocatenkantoor. Ze vindt het prettig als er een fijne sfeer hangt en waar het mogelijk is om te sparren met collega’s.

Anja is een hardwerkende, Secure en klantvriendelijke dame. Plannen en organiseren zijn twee competenties eigenschappen die Anja beheerst, dit blijkt wel uit het feit dat ze één op één werkt voor de advocaat en alles altijd in goede banen begeleid. Waar Anja is, is gezelligheid, zo komt Anja op mij over. Ze praat met veel blijdschap over haar leven en krijgt veel energie van wandelen met haar man. Daarnaast vertelde ze dat ze een fanatieke spelletjes speler is en dit met regelmaat doet met een club vrienden.

Anja heeft een opzegtermijn van twee maanden en is beschikbaar voor 24 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Cliënten (telefonisch) te woord staan;
Cliënten verwelkomen;
Beheren van de agenda;
Dictaten uitwerken;
Roladministratie bijhouden;
Inkomende en uitgaande post verwerken;
Dossierbeheer: aanmaken en archiveren;
Termijnbewaking;

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

56

Woonplaats

Boxtel

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office