Aslan (Notarieel Medewerker)

Aslan heeft elf jaar ervaring opgedaan als administratief medewerker en is nu anderhalf jaar werkzaam als uitkeringsdeskundige. Hier is hij verantwoordelijk voor het toekennen en het beëindigen van WW uitkeringen en het contact onderhouden met cliënten. Ook heeft Aslan een jaar stage gelopen bij een advocatenkantoor waar hij zich bezig hield met het aanmaken en beheren van dossiers ten behoeve van het vreemdelingenrecht, contact onderhouden met cliënten en derden zoals overheidsinstanties, de Raad voor Rechtsbijstand en de IND. Aslan heeft de studie Juridisch Medewerker afgerond, en zit nu in zijn tweede jaar van de opleiding Rechtsgeleerdheid. Hij is erachter gekomen dat zijn passie bij het notariaat ligt en wilt na het afronden van zijn huidige opleiding, de studie Notarieel Recht volgen. Aslan wilt aan de slag als Notarieel Medewerker/Secretariaatsmedewerker binnen de secties Ondernemingsrecht en het Onroerend Goed bij een notariskantoor in Amsterdam.

Aslan is een behulpzame en accurate jongeman met sterke communicatieve vaardigheden. Van samenwerken en contact hebben met collega’s krijgt hij veel energie. Bij zijn huidige werk heeft altijd leuke gesprekken en laat hij een klant nooit ontevreden ophangen. Ook is hij altijd bereid in te springen voor een collega en deze te helpen waar nodig is. Daarnaast vindt hij het als perfectionist belangrijk dat hij zijn werk altijd accuraat uitvoert. In zijn vrije tijd is Aslan te vinden in de sportschool, op het terras met vrienden, in de bios of in het vliegtuig. Reizen is één van zijn passies. Hij zou dan ook heel graag ooit een reis door Zuid-Amerika willen maken.

Aslan is per 1 november 24 uur per week beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.850,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het behandelen van dossiers ten behoeven van WW-uitkeringen;
  • Het toekennen van de WW en toeslag op grond van de relevante wetgeving;
  • Opleggen van maatregelen en geven van waarschuwingen wanneer cliënten hun verplichtingen omtrent de WW niet nakomen;
  • Het verrichten van WW betalingen en het beëindigen van de WW;
  • Het berekenen van het gemiddeld aantal arbeidsurenverlies wanneer de cliënt de WW wilt stopzetten;
  • Telefonisch en schriftelijk contact met cliënten onderhouden. 

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

29

Woonplaats

Amsterdam

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Turks uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Word, PowerPoint, Excel