Annemieke (Kandidaat-Notaris)

Annemieke heeft inmiddels al bijna zeven jaar ervaring als Kandidaat-Notaris Personen- en Familierecht. Ze is waarnemingsbevoegd en verzorgt drie dagen per week de waarneming van het kantoor. Ze houdt besprekingen met cliënten en adviseert ze waar dat nodig is. Annemieke stelt akten op, zoals huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, (levens)testamenten en estate planning. In 2022 heeft ze de opleiding Estate Planning afgerond en ze is nu gecertificeerd estate planner. Daarnaast onderhoudt ze het contact met cliënten en derden. Kortom, Annemieke is een aanwinst voor elk kantoor!
Annemieke werkt nu bijna zeven jaar bij dezelfde werkgever. Gezien het feit dat ze nooit ergens anders heeft gewerkt als kandidaat-notaris, is ze heel benieuwd wat een ander kantoor haar te bieden heeft. Haar voorkeur gaat uit naar een modern middelgroot of groot notariskantoor, waar intern alles goed georganiseerd is. De functie die ze wilt blijven bekleden is Kandidaat-Notaris Personen- en Familierecht.

Annemieke is een ontzettend hardwerkende, collegiale en vriendelijke dame. Dat ze hard werkt, blijkt wel uit het feit dat ze twee bachelors tegelijk heeft afgerond en ook twee masters. Daarnaast heeft ze ook nog de opleiding tot gecertificeerd estate planner gevolgd, waardoor ze zichzelf blijft ontwikkelen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te sporten of op een terrasje te zitten. Annemieke komt ook echt over als een sociale, punctuele en frisse vrouw.

Annemieke heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor vier dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.250,- bruto per maand op basis van 32 uur per week.

Werkzaamheden

  • Waarneming verzorgen voor de sectie personen- en familierecht en regelmatig voor de sectie vastgoed;
  • Besprekingen voeren met cliënten;
  • Akten opstellen, zoals samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, (levens)testamenten en estate planning;
  • Corresponderen en communiceren met cliënten en derden;
  • Overige ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de notaris.

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

32

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office