Romee (Notarieel Secretaresse)

Romee heeft inmiddels al ruim twee jaar ervaring opgedaan als Notarieel Medewerker. In deze functie heeft zij voornamelijk het Personen- en Familierecht ondersteunt. Als Notarieel Medewerker heeft zij conceptaktes opgesteld zoals (levens)testamenten, samenlevingsovereenkomsten, schenkingen en verklaring van erfrecht. Daarnaast ondersteunt zij ook administratief zoals legalisaties, agendabeheer en aktes inbinden. Tevens heeft ze ervaring met de correspondentie van cliënten en derden. Dit jaar is zij begonnen aan haar Master Notarieel Recht en wordt naar vervolg volgend jaar Kandidaat-notaris. Romee staat open om te werken binnen elk rechtsgebied, maar heeft het meeste ervaring opgedaan binnen het Personen- en Familierecht. Een Amsterdams notariskantoor spreekt haar het meest aan omdat zij dan de Amsterdamse praktijk kan leren kennen.\

Romee heeft een representatief voorkomen en werkt nauwkeurig en gestructureerd. Ik heb haar leren kennen als een zeer gemotiveerde en leergierige jonge dame. Ze heeft een onderzoekend karakter waarbij ze van nature erg nieuwsgierig is. Tot slot is zij heel betrokken en toont veel belangstelling naar de mensen om haar heen. In haar vrije tijd kookt en sport zij graag, denk aan yoga, tennis of paddelen.

Romee heeft een opzegtermijn van een maand en is twee dagen per week beschikbaar. In de vakanties is zij flexibel beschikbaar en is zij bereid meer te werken. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

26

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Codex