Anne (Notarieel Medewerker)

Anne heeft inmiddels al meer dan zestien jaar ervaring als Notarieel Medewerker. In het verleden is zij werkzaam geweest bij de secties personen- en familierecht en ondernemingsrecht. De afgelopen zes jaar is zij werkzaam als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Ze merkt dat dit hier haar passie ligt. Dagelijks houdt ze zich bezig met het opstellen van akten, zoals leveringsakten, hypotheekakten en splitsingen. Af en toe is ze ook nog werkzaam voor de sectie personen- en familierecht. Daarnaast maakt de dossiers aan en beheert ze de dossiers zelfstandig. Ze onderhoudt het contact met cliënten en derden, stelt nota’s van afrekeningen op en dient stukken in bij openbare registers.
Anne heeft het ontzettend naar haar zin bij haar huidige baan, maar ze vindt de reistijd naar het kantoor toch echt te ver. Daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Anne wilt graag aan de slag als Notarieel Medewerker Onroerend Goed bij een informeel notariskantoor.

Anne is een positieve, vrolijke en extraverte dame. Ze is van toegevoegde waarde voor het kantoor. Dit blijkt uit het feit dat ze op elk werkgebied bijspringt als dat nodig is en altijd zorgt dat haar werk op tijd af is. Ze vindt kwaliteit dan ook veel belangrijker dan kwantiteit. Ze komt op mij ook over als een ontzettend vriendelijke, loyale en representatieve vrouw.

Anne heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.900,- bruto per maand op basis van 32 uur per week. 

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

46

Woonplaats

Veghel

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office