Lisa (Kandidaat-Notaris)

Lisa heeft inmiddels bijna vier jaar ervaring in het notariaat, waarvan bijna een jaar als Kandidaat-Notaris. Ze houdt zich dagelijks bezig met het opstellen van akten, zoals (levens)testamenten en samenlevingsovereenkomsten. Ze voert dagelijks besprekingen met cliënten en onderhoudt het contact met ze. Ook controleert ze juridische stukken en akten voor de notaris. Ze stelt verzoekschriften op voor de rechter en werkt nauw samen met de notaris. Ze zorgt er voor dat alles in het kantoor soepel verloopt. Ze is hoofdzakelijk werkzaam op het werkgebied Personen- en Familierecht, maar ze heeft ook ervaring op het Ondernemingsrecht en het Onroerend Goed. Zo moet ze wel eens een leveringsakte maken of splitsingen opstellen. Ze heeft heel veel plezier in haar werk en ze vindt het erg leuk dat ze elke keer weer wat nieuws leert. Het notariaat past ook perfect bij haar. Ze vindt het ontzettend interessant en haalt er veel voldoening uit om haar cliënten zo goed mogelijk te adviseren en ondersteunen. Lisa staat open voor een nieuwe uitdaging om nog meer ervaring op te doen bij een ander notariskantoor. Het maakt haar niet uit op welk werkgebied. Ze wilt graag aan de slag gaan als Kandidaat-Notaris bij een informeel, groter notariskantoor waar ze de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen.

Lisa is een vriendelijke, hardwerkende en leergierige vrouw. Uit haar carrière blijkt ook dat ze een doorzetter is. Ze is vanuit het VMBO-T doorgegroeid naar de Master Notarieel Recht. In haar vrije tijd spendeert het liefst tijd met haar familie en vrienden. Ze komt op mij ook over als een collegiale, sociale en punctuele dame.

Lisa heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

 

Werkzaamheden

  • Aktes opstellen;
  • Besprekingen voeren;
  • Het opstellen van verzoekschriften voor procedures bij de kantonrechter;
  • Adviesbrieven opstellen.

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

30

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office