Berham (Juridisch Medewerker)

Berham is in de afrondende fase van zijn studie. In de verwachting ligt dat hij 18 november zijn Hbo-Rechten met succes afrondt. Tijdens zijn studie heeft hij veel ervaring opgedaan. Berham kwam er achter dat hij het onwijs leuk vindt om juridisch bezig te zijn en casussen tot op de grond uit te zoeken. Dit heeft zich geuit in het feit dat hij veel stages heeft gelopen en daar is hij met diverse werkzaamheden bezig geweest. Een korte samenvatting daarvan kunt u hieronder terugvinden. Berham is op zoek naar een functie als Juridisch Medewerker waar hij zich kan ontplooien tot een echte juridisch expert. Een gezellige maar hardwerkende werksfeer is hetgeen wat het beste bij hem past.

Berham is een hardwerkende, leergierige en ondernemende jongeman. Berham heeft een grote passie voor schrijven, zo is hij momenteel bezig met het schrijven van een fictie boek. Berham krijgt veel energie van het organiseren van leuke uitstapjes met vrienden en familie. Hij komt op mij over als een energieke jongen die erg positief in het leven staat. Een echte aanwinst voor het team.

Berham is in overleg per direct beschikbaar en is tot januari 2023 32 uur per week beschikbaar. Vanaf januari is hij fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Het schrijven van een onderzoek over procesverbetering;
Schrijven van bezwaren en beroepen en het voeren van hoorzittingen;
Taxeren van woningen;

Functie

Juridisch Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Lommel

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederkands, Engels

Computervaardigheden

Microsoft Office