Marie-josé (Notarieel Secretaresse)

Marie-Jose heeft inmiddels al meer dan twintig jaar ervaring als Receptioniste bij een notariskantoor. Dagelijks houdt ze zich bezig met het legaliseren van cliënten en het verzorgen van correspondentie. Tevens is ze het eerste aanspreekpunt van het kantoor, verwelkomt ze alle cliënten en verzorgt ze de overige administratieve werkzaamheden. Door Marie-Jose loopt alles in het kantoor vlot, de notarissen werken door haar optimaal. Marie-Jose vindt het heerlijk om hiermee bezig te zijn, maar ze zoekt meer uitdaging. Ze zou het heel leuk vinden om meer bezig te zijn met het openen en sluiten van dossiers en het passeerklaar maken van aktes. Graag wilt ze aan de slag gaan als Notarieel Secretaresse op de sectie Ondernemingsrecht. Ze vindt het prettig als er een fijne sfeer hangt en ze de mogelijkheid krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Marie-Jose is een collegiale, vriendelijke en hardwerkende vrouw. Ze staat altijd klaar voor iedereen om haar heen, ze vindt het heel fijn om anderen te helpen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen, te lezen, of te reizen. Ze komt op mij over als een sociale, nauwkeurige en proactieve dame.

Marie-Jose heeft een opzegtermijn van twee maanden en is beschikbaar voor 28 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Eerste telefonische aanspreekpunt van het kantoor;
Verwelkomt cliënten;
Het regelen van volmachten;
Verzorgen van correspondenties;
Legalisaties;

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

61

Woonplaats

Oss

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Asysst