Sandra (Juridisch Secretaresse)

Sandra is een doorgewinterde secretaresse met ruim tien jaar aan ervaring bij diverse kantoren en instellingen. Ook heeft zij twee jaar bij een advocatenkantoor gewerkt waar zij een ondersteunende rol had binnen het ondernemingsrecht. Hier was zij onder meer verantwoordelijk voor het gereed maken van de processtukken, het beheren van de archieven, het opstellen van begeleidende brieven, de urenstaten invoeren en het beheren van de mailbox, de telefoon en de agenda. Naast haar liefde voor het secretariaat, heeft zij ook een passie voor het helpen van mensen. Dat is goed te zien aan haar ervaring als ambulancechauffeur. Sandra is op zoek naar een leuk, middelgroot advocatenkantoor waar zij aan de slag kan gaan als Juridisch Secretaresse/Officemanager.

Sandra is een vrolijk gestemde, zorgzame en behulpzame dame met een nuchtere kijk op het leven. Of het nou gaat om een vriend, familielid of een collega: Sandra is altijd bereidt om te helpen waar nodig is. Daarnaast kan zij zich door haar flexibele karakter snel aanpassen in situaties waar dat nodig is en heeft zij absoluut geen 9-tot-5-mentaliteit. In haar vrije tijd vindt zij het leuk om lekker uit eten te gaan met vriendinnen en spontane tripjes met de auto te maken om zo nieuwe plekken in eigen land te ontdekken. Verder kun je deze sportieve dame vinden in de sportschool, het zwembad of bij de kickboks zakken. Sandra is dus van alle markten thuis!

Sandra is per 1 januari beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het ondersteunen van het management en de afdeling;
  • Complex agendabeheer van de managers;
  • Nieuwsbrief opstellen;
  • Stukken redigeren;
  • Actielijst bijhouden;
  • Het aanmaken en inrichten van accounts.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

31

Woonplaats

Amersfoort

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Fortuna, PerfectView, AFAS, ACT! SAGE, Microsoft Offcie: Outlook, Excel, PowerPoint, Word