Anour (Notarieel Medewerker)

Anour studeert momenteel twee bachelors, namelijk Notarieel Recht en Rechtsgeleerdheid. Anour heeft tijdens zijn studie meerdere rechtsgebieden mogen ontdekken en heeft de voorkeur om werkervaring op te doen binnen het Ondernemingsrecht. Het lange traject wat je aan kan gaan om uiteindelijk notaris te worden spreekt hem erg aan. Dit mede omdat hij de ambt van de notaris interessant vindt en je dit tegen die tijd kan combineren door te ondernemen en zelf een kantoor op te richten. Anour is erg gemotiveerd om zijn carrière te starten binnen het notariaat. Een klein- tot middelgroot notariskantoor die bereid is hem goed in  te werken, past het beste bij hem.

Anour kan je omschrijven als een charismatische, rustige en vriendelijke jongeman. Dat hij behulpzaam is blijkt uit het feit dat hij zowel privé als tijdens zijn studie mensen zoveel mogelijk wilt helpen. Door zijn twee studies en daarnaast nog het werken, is het van belang dat Anour planmatig te werk gaat. Dit maakt dat hij zeer gestructureerd is en zijn tijd zorgvuldig kan indelen. In zijn vrije tijd probeert hij zoveel mogelijk te reizen en heeft hij veel passie voor fotografie.

Anour is per direct beschikbaar voor 24 uur per week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Arabisch goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office