Vera (Juridisch Secretaresse)

Vera studeert momenteel deeltijd Rechtsgeleerdheid op de universiteit. Zij is bezig met haar laatste jaar bachelor. Momenteel is zij werkzaam als CDD Analist bij een bank. Daar heeft zij haar analytisch vermogen goed kunnen ontwikkelen. Zij wil echter graag aan de slag gaan in de advocatuur als Juridisch Secretaresse, omdat zij een baan in de juridische wereld wil die aansluit op haar studie. Daarom zou zij graag werkzaam willen zijn bij een modern en informeel advocatenkantoor, waar zij graag ervaring op wil doen.

Tijdens mijn gesprek met Vera kwam zij bij mij over als een positieve en energieke jongedame. Zij kenmerkt en onderscheidt zich door haar passie voor rechtvaardigheid. Ook gaf zij aan dat zij iemand is die situaties altijd van verschillende invalshoeken bekijkt, wat altijd leidt tot nieuwe inzichten. Het is een harde werker die graag out of the box denkt en zij hecht waarde aan teamspirit. Zij heeft een open en eerlijke persoonlijkheid waardoor zij cliënten altijd vriendelijk zal ontvangen. Ook is zij taalkundig sterk onderlegd en kan zij flexibel met situaties omgaan. In haar vrije tijd voetbalt zij drie keer per week en is zij actief op het gebied van het vrouwenvoetbal. Daarnaast houdt zij van lezen, reizen, motorrijden en leuke dingen ondernemen met haar vriend, familie en vrienden.

Vera heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt €2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

 • Het veilig houden van het financiële stelsel met mijn analytische inzichten;
 • Zorgvuldig onderzoek doen naar klanten en hun geldstromen,
 • Het ingrijpen indien de bank misbruikt wordt voor
  het financieren van terrorisme, fraude of witwassen van
  gelden; 
 • Bij dit alles is analytisch vermogen, oog voor detail
  én tegelijkertijd behoud van een helicopterview van
  belang.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

23

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office