Eva (Juridisch Secretaresse)

Eva is een doorgewinterde Juridisch Secretaresse met ruim 20 jaar ervaring binnen de advocatuur. Zij is werkzaam geweest bij grote nationaal bekende advocatenkantoren en is bekend met de privacyrecht-praktijk maar ook met de sectie Media. Zij is van A tot Z verantwoordelijk geweest voor de het verwerken van in- en uitgaande post, digitale en analoge dossiers archiveren, facturering, het verzorgen van de roladministratie en het bijhouden van verschillende agenda's en termijnen. Zij is haar carriere gestart bij een groot advocatenkantoor waar zij na drie jaar voor een fly-over is gevraagd. Dit kantoor heeft de dag van vandaag enorm veel aanzien en is onderdeel van de top advocatenkantoren in het land. Na ruim vijftien jaar hier gewerkt te hebben is zij nogmaals gevraagd voor een fly-over en is sindsdien werkzaam bij haar huidige werkgever. Zij heeft het hier enorm naar haar zin, maar de reistijd van drie uur per dag begint haar op te breken na zes jaar. Om die reden is Eva op zoek naar een passende uitdaging dichter bij huis. Zij ziet zichzelf in een senior rol binnen de ondersteuning werken. Gezien haar achtergrond past een middelgroot tot groot kantoor het beste bij haar, omdat zij afwisseling, hectiek en een hoge werkdruk gewend is. Eva is bekend met het werken binnen een partnerstructuur en heeft de laatste jaren in haar eentje voor meerdere advocaten gewerkt. 

Eva is een vriendelijke en zelfstandige dame. Zij is een zeer plezierige en accurate collega die snel maar secuur werkt. Zij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wordt graag uitgedaagd als het gaat om procesverbetering en het op weg helpen van minder ervaren collega's. Eva is tevens een gediplomeerde licentiaat vertaler Frans en Engels. Op dit moment werkt zij ook als inhouse vertaler en vertaalt zij juridische processtukken voor internationale clienten op het gebied van octrooien, merken, telecom en privacy. Eva is taalkundig goed onderlegd en past dit toe in haar werkzaamheden, zij werkt regelmatig stukken uit en is ook goed in het redigeren van teksten. 

Eva is per januari beschikbaar voor 36 uur in de week.

Salarisindicatie € 4.000,- bruto per maand op basis van 36 uur. 

Werkzaamheden

  • algemene secretariële werkzaamheden;
  • contact onderhouden met buitenlandse cliënten en rechtbank / gerechtshof;
  • verzorging van juridisch vertaalwerk van processtukken voor internationale cliënten op het gebied van octrooien, merken, telecom en privacy;
  • digitale en analoge dossiers archiveren voor de sectie Media;
  • verwerken van in- en uitgaande post;
  • kopiëren / scannen;
  • agenda's en mailbox beheren;
  • bijhouden van termijnen;

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

50

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint, DMS