Maria (Notarieel Secretaresse)

Ines heeft ongeveer een jaar geleden haar opleiding als Juridisch Administratief Dienstverlener succesvol afgerond. Haar stage bood haar na afloop van haar stageperiode een baan aan. Zo begon ze met veel enthousiasme aan haar eerste fulltimebaan. Dagelijks houdt ze zich bezig met het controleren van de wetgeving op de producten, en verbeter ze de producten op taal en interpunctie. Tevens is ze het eerste telefonische aanspreekpunt en verzorgt ze de correspondentie. Zij houdt haar kennis up-to-date door regelmatig verordeningen door te nemen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat alle producten een dossier krijgen, waar alle nodige documenten in aanwezig zijn. Nu is ze toe aan de volgende stap, een uitdaging in de juridische wereld. Ines is op zoek naar een functie als Juridisch Secretaresse. Een plek waar ze de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Zij past het beste binnen een kantoor met een informeel karakter.

Ines is een hardwerkende, representatieve en sociale dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te gaan wandelen of op pad te gaan met haar vriendinnen. Ze komt ook over als een loyale, betrouwbare en punctuele vrouw.

Ines heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor het controleren van de wetgeving op producten;
Telefonisch aanspreekpunt;
Verzorgt de correspondent;
Productdossier onderhouden;
Verordeningen lezen;
inplannen van afspraken;
Overige administratieve werkzaamheden.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

21

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office