Michelle (Familierecht jurist)

Michelle is inmiddels al vijf jaar werkzaam in het notariaat. Nadat ze haar master Nederlands Recht had afgerond, wist ze dat het personen- en familierecht hetgeen is waar haar passie ligt. Inmiddels is ze een echte expert en is ze werkzaam als Notarieel Jurist Personen- en Familierecht. Dagelijks houdt ze zich bezig met het behandelen van dossiers van A tot Z. Ze stelt akten op zoals testamenten, levenstestamenten en samenlevingscontracten. Ze wikkelt nalatenschappen af en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Michelle voert besprekingen met cliënten en neemt de ingewikkeldere besprekingen over van de notaris. Michelle zorgt ervoor dat de akten passeerklaar zijn en dat de notaris geheel ontzorgt wordt. 
Na vijf jaar bij hetzelfde kantoor te hebben gewerkt, is ze heel benieuwd hoe het er aan toe gaat bij een ander notariskantoor. Ze mist op dit moment de mogelijkheid om cursussen of opleidingen te volgen, bijvoorbeeld in het vak Mediation. Michelle is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Jurist Personen- en Familierecht. Haar voorkeur gaat uit naar een middelgroot, informeel notariskantoor. 

Michelle is een ontzettend vriendelijke, sociale en zorgvuldige dame. Ze pakt nieuwe werkzaamheden snel op en ze werkt gestructureerd en gedisciplineerd. Hierom is ze ook volledig verantwoordelijk voor de sectie personen- en familierecht bij haar huidige werkgever. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om tijd door te brengen met haar twee kinderen, te korfballen of in de natuur te zijn. Michelle komt ook echt over als een collegiale, intelligente en gemotiveerde vrouw.

Michelle heeft een opzegtermijn van één maand en is 24 uur per week beschikbaar. Dit kan in de toekomst meer worden. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Akten opstellen, zoals testamenten, levenstestamenten en samenlevingscontracten;
  • Afwikkelen van nalatenschappen;
  • Besprekingen met cliënten voeren;
  • Contact met klanten onderhouden;
  • Aantekeningen van de notaris uitwerken;
  • Overige werkzaamheden.

Functie

Familierecht jurist

Leeftijd

35

Woonplaats

Didam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office