Evi (Secretaresse)

Momenteel werk Evi al ruim vijf jaar als Receptioniste. Haar passie voor de functie als Receptioniste is ontstaan bij haar huidige werkgever. Het geeft haar veel energie dat geen één dag hetzelfde is en dat elke dag vol verrassingen kan zitten. Ze houdt zich dagelijks bezig met het beheren van de agenda’s van de rijinstructeurs. Ze is tevens het eerste (telefonische) aanspreekpunt en voert declaraties uit. Evi handelt klachten af en onderhoudt het contact met derden, zoals het incassobureau. Evi is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze zowel op zakelijk- als op privé-niveau zichzelf kan ontwikkelen. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Receptioniste. Een informele werksfeer past het beste bij haar.

Evi is een klantgerichte, stressbestendige en gestructureerde dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen, te lezen, of te reizen. Ze komt op mij over als een sociale, nauwkeurige en proactieve dame.

Evi heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Genereren en verzorgen van correnspondenties;
Eerste telefonisch aanspreekpunt;
Afhandelen van klachten zowel fysiek als telefonisch;
Beheert de agenda's van de rij-instruecteurs;
Onderhoudt contact met derden, zoals Incassobureau's;
Voert declaraties door;
 

Functie

Secretaresse

Leeftijd

42

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office