Shirley (Notarieel Medewerker)

Shirley heeft ruim negen maanden ervaring opgedaan bij een advocaten- en notariskantoor in Amsterdam als Notarieel Medewerker. Haar taken bestonden hier voornamelijk uit het zelfstandig aanmaken van dossiers ten behoeve van het ondernemingsrecht, rechercheren, indienen van stukken bij openbare registers en legaliseren. Daarnaast onderhield zij ook het contact met cliënten en derden en was zij verantwoordelijk voor het beheren van de telefoon, de mailbox en de agenda. Ook heeft zij ruim anderhalf jaar gewerkt bij een advocatenkantoor als Juridisch Secretaresse ten behoeve van het vreemdelingenrecht. Shirley is op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker bij een leuk en informeel notariskantoor in Amsterdam. Haar voorkeur gaat uit naar het Ondernemingsrecht en zij aspireert op den duur door te kunnen groeien naar Notarieel Paralegal.

Shirley is een leergierige, sociale en rustige jongedame die zich altijd voor de volle 150% inzet voor de dingen die zij belangrijk vindt. Met haar 'down to earth' karakter, voelen mensen zich op hun gemak bij haar en straalt zij een zekere kalmte uit. Daarnaast heeft zij een sterk analytisch vermogen en gaat zij altijd nauwkeurig te werk. In haar vrije tijd spreekt zij vaak met vrienden af, maakt zij graag verre reizen en geeft zij yogales.

Shirley is per 1 januari beschikbaar voor 36 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Het zelfstandig aanmaken van dossiers ten behoeve van het ondernemingsrecht;
  • Rechercheren en onderzoek in registers uitvoeren;
  • Indienen van stukken bij openbare registers, zoals het kadaster en de Kamer van Koophandel;
  • Contact onderhouden met cliënten en derden;
  • Legalisatie;
  • Het beheren van de telefoon, de mailbox en de agenda.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Codex