Floor (Kandidaat-Notaris)

Tijdens de studie Bachelor Rechtsgeleerdheid wist Floor direct dat zij Notarieel Recht wilde studeren. Na het behalen van haar propedeuse is ze gestart met de studie Bachelor Notarieel. Tijdens haar studie heeft ze meerdere juridische banen gehad. Floor is gestart bij een klein notariskantoor als Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed. Dagelijks hield ze zich bezig met het opstellen van hypotheekaktes en het indienen van stukken bij openbare registers, zoals het Kadaster. Floor was het eerste telefonische aanspreekpunt. Ook beantwoordde ze voor haar collega’s moeilijke vraagstukken op het gebied van Personen- en Familierecht. Wegens de reistijd heeft Floor afscheid genomen van het kantoor en is ze in Nijmegen begonnen als Bedrijfsjurist. Dagelijks houdt ze zich bezig met onderzoeken, zoals implementatie policies, WWFT onderzoeken en het implementeren van de whistleblower policy. Tevens is ze verantwoordelijk voor het schrijven van aandelenoverdrachten en het opstellen van internationale huurovereenkomsten. Al met al, een zeer dynamische baan maar haar hart ligt toch binnen het notariaat. Floor wil haar carrière starten als Kandidaat-Notaris Personen- en Familierecht. Een kantoor met een informele sfeer wat middelgroot tot groot is, heeft haar voorkeur.

Floor is een gedreven, leergierige en sociale jongedame. Dit blijkt uit het feit dat ze bij haar huidige werk geen uitdaging uit de weg gaat. Als zij ergens voor gaat, geeft ze ook de volle 100%. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te lezen of om op pad te gaan met vriendinnen. Kortom, een aanwinst voor ieder kantoor.

Floor is per 1 juli 2022 fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

25

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office