Mehmet (Paralegal)

Mehmet zit in de afrondende fase van zijn pre master Ondernemingsrecht. Hij neemt twee jaar ervaring met zich mee als Juridisch Medewerker en werkt momenteel fulltime bij de Belastingdienst naast zijn studie.  Zijn werkzaamheden bestaan uit dossiers behandelen, jurisprudentie onderzoeken, opstellen van beschikkingen, analyses uitvoeren van verwerking persoonsgegevens, verbeteringsprocessen schrijven en adviseren van verschillende partijen. Door de ervaring die hij met zich meeneemt weet hij dat hij echt een commerciële richting op wilt en zich meer wil verdiepen in het notariaat. Mehmet wil graag aan de slag als Paralegal in de sectie Ondernemingsrecht. Zijn voorkeur gaat uit naar een kantoor waar open communicatie hoog aan het vandaal staat. 

Mehmet komt op mij over als een sociale persoon die weet wat hij wil. Hij vindt het leuk om zich te blijven ontwikkelen en leest daarom ook veel zelfhulpboeken. Hij omschrijft zich als een betrouwbaar persoon en iemand die zich makkelijk kan aanpassen aan anderen. In zijn vrije tijd beoefent hij verschillende vechtsporten en spendeert hij graag tijd met zijn pasgetrouwde vrouw. 

Mehmet is per februari fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.400,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 

Werkzaamheden

  • Juridisch onderzoek;
  • Analyseren van verwerking persoonsgegevens;
  • Opstellen van beschikkingen;
  • Behandelen van bezwaren;
  • Het opleiden van nieuwe werknemers;
  • Verbeteringsprocessen opstellen.

Functie

Paralegal

Leeftijd

29

Woonplaats

Amsterdam

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.