Lisa (Notarisklerk)

Lisa is al meer dan veertien jaar werkzaam in het notariaat. Ze is ooit begonnen als Notarieel Secretaresse, en ze wist gelijk dat ze in het notariaat op haar plek zit. Lisa wilde graag meer verdieping in het notariaat, dus is ze in 2009 de klerkenopleiding gaan volgen. In 2014 heeft ze de opleiding met succes afgerond op alle werkgebieden en is ze aan de slag gegaan als Notarisklerk Onroerend Goed. Lisa behandelt dossiers geheel zelfstandig. Ze voert besprekingen met cliënten en adviseert ze waar nodig. Ze stelt zelfstandig akten op, zoals leveringsakten, hypotheekakten, schenkingen en splitsingen. Tevens houdt ze zich bezig met de recherche, het uitmeten van percelen en het controleren van uitboekingen. Ze onderhoudt het contact met cliënten, makelaars en tussenpersonen. Indien ze handen tekort komen op de andere secties, kan Lisa daar ook bijspringen. Kortom, Lisa is een aanwinst voor elk kantoor.
Bij haar huidige werkgever is de sfeer wat verminderd. Daarom staat Lisa open voor een nieuwe uitdaging als Notarisklerk Onroerend Goed bij een informeel notariskantoor waar men het fijn vindt om in een teamverband samen te werken.

Lisa is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en loyale dame. Dat ze loyaal is, blijkt wel uit het feit dat haar eerste werkgever drie keer is gefuseerd, en ze elke keer mee is gegaan. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen, een weekendje weg te gaan met haar gezin of tijd te spenderen met vrienden en familie. Ze komt bij mij ook echt over als een sociale, collegiale en vrolijke vrouw.

Lisa heeft een opzegtermijn van één maand en is tussen de 28 en 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Cliëntbesprekingen voeren voor de sectie onroerend goed;
  • Akten opstellen, zoals leveringsakten, hypotheekakten, schenkingen en splitsingen;
  • Cliënten adviseren en telefonisch te woord staan;
  • Mailverkeer bijhouden;
  • Rechercheren;
  • Percelen uitmeten;
  • Uitboekingen controleren;
  • Contact met cliënten, makelaars en tussenpersonen onderhouden;
  • Indien nodig, bijspringen bij de secties personen- en familierecht en ondernemingsrecht.

Functie

Notarisklerk

Leeftijd

32

Woonplaats

Millingen aan de Rijn

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office