Linda (Notarieel Medewerker)

Linda heeft in het verleden meer dan dertig jaar gewerkt voor een vooraanstaande bank, op de afdeling hypotheken. Dit deed ze altijd met erg veel plezier en passie. Door de jaren heen werd haar werkgever steeds wat meer commerciëler, wat haar heeft doen besloten om voor een ander werkgebied aan de slag te gaan. Inmiddels heeft Linda al meer dan twee jaar ervaring als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Ze is verantwoordelijk voor elk dossier binnen de sectie onroerend goed. Samen met haar collega’s zorgt ze ervoor dat alles binnen het kantoor op rolletjes loopt. Linda stelt zelfstandig hypotheekakten op. Ze onderhoudt het contact met cliënten en derden. Tevens beheert ze de agenda en spreekt ze cliënten telefonisch. Daarnaast verzorgt Linda de royementsakten van het kantoor, zodat de betreffende inschrijvingen kunnen worden doorgehaald bij het Kadaster. Kortom, Linda is een aanwinst voor elk kantoor. 
Helaas loopt het werk terug bij haar huidige werkgever, waardoor haar contract niet verlengd kan worden. Daarom is Linda op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een notariskantoor als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Haar voorkeur gaat uit naar een informeel kantoor.

Linda is een klantgerichte, secure en gestructureerde dame. Van elkaar leren en kennis delen, vindt ze een prettig uitgangspunt. Samen werken voor een gezamenlijk doel geeft veel energie! In haar vrije tijd gaat ze graag de natuur in, leest ze graag een boek of gaat ze op pad met vrienden. Linda komt op mij over als een vriendelijke en hardwerkende dame.

Linda is per 1 maart 2023 beschikbaar voor vier dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.150,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z;
  • Akten opstellen, zoals hypotheekakten en leveringsakten;
  • Het beheren en aanmaken van dossiers;
  • Agendabeheer;
  • Akten controleren van collega's en versturen naar cliënten;
  • Telefonisch contact onderhouden met cliënten en derden;
  • Verzorgen van de royementsakten van het kantoor;
  • Compareren;
  • Overige administratieve werkzaamheden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

55

Woonplaats

Uden

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Quantaris, Van Brugge, MS Office