Romee (Jurist nalatenschappen)

Romee heeft momenteel meer dan zeven jaar ervaring als Jurist Nalatenschappen. Dagelijks houdt ze zich bezig met het opstellen van verklaringen van erfrecht, verdelingsakten en akten van boedelbeschrijving. Afwikkelen van nalatenschappen, uitvoeren van levenstestamenten en het opstellen van aangiften schenk- en erfbelasting, behoren ook tot haar dagelijkse taken. Tevens voert Romee geheel zelfstandig besprekingen met cliënten. Daarnaast verzorgt ze de correspondentie naar cliënten en is ze verantwoordelijk voor het opstellen van schriftelijke verzoeken aan gemeenten en rechtbanken. Nu Romee zes jaar werkzaam is bij het zelfde kantoor is ze toe aan een nieuwe uitdaging, een functie als Jurist Nalatenschappen heeft haar voorkeur. Een kantoor met een informele werksfeer heeft haar voorkeur.

Romee is een leergierige, gedreven en loyale dame. Dat ze gedreven en leergierig is, blijkt uit het feit dat ze elke studie of cursus aanpakt, om zo op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen en zichzelf uit te dagen. Romee krijgt veel energie van leuke uitstapjes met haar gezin en vriendinnen. Tevens is ze tijdens de zomer actief op het water met haar supboard. Met haar passie voor nalatenschappen is Romee de specialist voor uw kantoor!

Romee heeft een opzegtermijn van één maand en is 28 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Opstellen van verklaringen van erfrecht, verdelingsakten en akten van
boedelbeschrijving. Afwikkelen van nalatenschappen. Uitvoeren van
levenstestamenten. Opstellen van aangiften Schenk- en Erfbelasting.
Voeren van besprekingen met clienten. Verzorgen van correspondentie naar
cliënten. Opstellen van schriftelijke verzoeken aan gemeenten en
rechtbanken.

Functie

Jurist nalatenschappen

Leeftijd

34

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

NL

Computervaardigheden

Microsoft Office