Merel (Juridisch Secretaresse)

Merel is een 23-jarige dame met veel passie voor het juridisch werkgebied. In 2019 heeft ze de opleiding mbo juridisch administratief medewerker met succes afgerond en ging ze hbo rechten studeren. Wegens Covid ging dit moeizaam, dus besloot ze dit niet voort te zetten. Merel vindt het geweldig om er voor mensen te zijn en ze te helpen. Ze is daarom hbo Verpleegkunde gaan doen, maar na een tijd kwam ze er achter dat haar passie bij het juridisch werkgebied ligt, dat ze daar energie van krijgt en dat is wat ze wil. Zoals ze zelf aangeeft: “Ik maak graag lijstjes en vind het fijn als zaken overzichtelijk maar duidelijk opgeborgen zijn.”  Ze heeft stage gelopen bij een advocatenkantoor waar ze al heeft mogen proeven hoe het is om hierin werkzaam te zijn, en dat beviel haar ontzettend goed. Ze was ook heel goed in haar werk, ze wilde niet dat ze weg zou gaan na haar stage. Ze wilt ontzettend graag aan de slag gaan in het werkveld en ervaring op gaan doen.
Merel is op zoek naar een functie als Juridisch Secretaresse. Haar interesse is breed, ze vindt bijna elk rechtsgebied boeiend en uitdagend. Een kantoor waar een informele sfeer hangt en waar ze de vrijheid krijgt om zichzelf te ontwikkelen, gaat haar voorkeur naar uit.

Merel is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en precieze dame. Dat ze hard werkt, blijkt uit het feit dat ze al sinds haar twaalfde bijbaantjes heeft gehad. Ook werkt ze erg precies. Voor haar studie maakte ze altijd heel uitgebreide samenvattingen en maakte ze flash-cards voor zichzelf om het optimale uit zichzelf te halen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te fotograferen of om op pad te gaan met vriendinnen of haar vriend.

Merel is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Versturen van betaalherinneringen, aanmaningen en sommaties aan debiteuren;
  • Telefonisch benaderen van debiteuren;
  • Beantwoorden van vragen van debiteuren, opdrachtgevers en derden
  • Opstellen van sommaties;
  • Beheren en actualiseren van dossiers;
  • Telefonisch contact met cliënten;
  • Voeren van overleg over verhaalsmogelijkheden en strategie met juristen, deurwaarders en andere betrokkenen;
  • Overige administratieve werkzaamheden.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

23

Woonplaats

Uden

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office