Lola (Juridisch Secretaresse)

Julie heeft haar diploma Juridisch Administratief Medewerker met succes behaald. In 2022 heeft ze haar propedeuse hbo-rechten gehaald en is ze toen gestopt met haar studie, omdat de lesmethode niet bij haar paste. Tijdens haar studie heeft ze mooie stage-ervaring opgedaan. Zo heeft ze stagegelopen bij een makelaar en bij een advocatenkantoor. Bij het advocatenkantoor bekleedde ze de functie als Juridisch Secretaresse waar ze zich bezighield met verschillende secties, zoals personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, asiel- en vreemdelingenrecht en huurrecht. Dagelijks hield ze zich bezig met het opstellen en opvragen van gerechtelijke stukken, zoals beroepschriften, verzoekschriften, pleidooien, echtscheidingsconvenanten en zienswijze. Daarnaast werkte ze dictaten uit, verwerkte ze de post en ordende ze dossiers. Tevens was ze het eerste telefonisch aanspreekpunt voor de rechtbank, cliënten en derden. Momenteel werkt Julie bij een uitzendbureau en mist ze de juridisch wereld. Julie is op zoek naar een uitdaging als Juridisch Secretaresse. Julie vindt het belangrijk dat zij zichzelf verder kan ontwikkelen tot een volwaardige secretaresse.

Julie is een secure, leergierige en gedreven jongedame. Dat ze secuur is, blijkt uit het feit dat haar werk niet ongecontroleerd de deur uit gaat. Julie houdt zich in haar dagelijkse leven graag bezig met het organiseren van leuke uitstapjes met vriendinnen. Tevens krijgt ze veel energie van paardrijden. Julie komt op mij over als zeer volwassen voor haar leeftijd en daarnaast is ze ook heel gedreven en sociaal. Een echte aanwinst, als je het mij vraagt.  

Bo heeft één maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

21

Woonplaats

Venlo

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

NL

Computervaardigheden

Microsoft Office