Francine (Juridisch Secretaresse)

Francine heeft inmiddels een jaar ervaring binnen de advocatuur en heeft ruim twintig jaar gewerkt binnen de makelaardij. Momenteel is ze werkzaam als Juridisch Secretaresse bij een middelgroot advocatenkantoor die zich specialiseren binnen het Vastgoed, Ondernemingsrecht, Insolventierecht en Bestuursrecht. Als Juridisch Secretaresse is ze verantwoordelijk voor de agendabeheer van achttien advocaten waarvan vijf partners. De roladministratie, termijnbewaking, indienen van processtukken en het redigeren bestaan onder andere onder haar werkzaamheden. Bij haar eerdere werkgevers is zij altijd werkzaam geweest op de front- zowel back-office als (eind)verantwoordelijk officemanager voor procesbewaking. In deze functies heeft zij altijd veel clientcontact gehad. Francine is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse waarbij zij meer betrokken kan zijn bij de huidige zaken. Francine past ideaal binnen het rechtsgebied Personen- en Familierecht omdat zij empathisch is en zij graag een bijdrage aan andermans leven wilt bieden en daarbij verbinding erg belangrijk vindt.

Francine heb ik leren kennen als een rustige dame waarvan haar werkwijze secuur en gestructureerd is. Ze is gewend te schakelen en te werken in een hectische en dynamische omgeving. Gedurende de dag kan zij gemakkelijk prioriteiten stellen en deze gedurende de dag aanpassen. Daarbij heeft zij een dienstverlenende persoonlijkheid, groot verantwoordelijkheidsgevoel en een helikopterview. In haar vrije tijd houdt ze van flinke wandeltochten in de bergen, tuiniert ze graag of staat ze haar favorieten gerechten te koken.

Francine is per april beschikbaar voor drie dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.450,- bruto per maand op fulltime basis.
 

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

55

Woonplaats

Doorn

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitsteken in woord en geschrift

Computervaardigheden

Basenet en MS Office