Marissa (Juridisch Secretaresse)

Marissa heeft inmiddels al jaren ervaring als secretaresse. De afgelopen drie jaar werkt ze bij een financieel adviseur bureau. Marissa is het eerste aanspreekpunt binnen het kantoor en heet alle cliënten welkom. Ze is het eerste telefonische aanspreekpunt en zorgt ervoor dat elke cliënt bij de juiste collega terechtkomt. Marissa onderhoudt het contact met banken, notarissen en overige instanties. Ook verwerkt ze provisies, organiseert ze uitjes en houdt ze de administratie bij. Kortom, door Marissa kunnen de adviseurs hun werk zo optimaal mogelijk uitvoeren. 
De laatste tijd merkt Marissa dat ze toe is aan een nieuwe uitdaging. In haar werk heeft ze veel te maken met het juridisch werkgebied, en ze merkt dat ze dit ontzettend interessant vindt. Om al haar secretariële kennis en kunde tot uiting te laten komen, is ze op zoek naar een functie als Juridisch Secretaresse. Ze wilt graag ergens aan de slag waar ze lekker heel de dag bezig is, en waar ze voor een langere tijd aan de slag kan. Haar voorkeur gaat uit naar een informeel advocatenkantoor. 

Marissa is een vriendelijke, hardwerkende en loyale vrouw. Dat ze hard werkt, blijkt wel uit het feit dat door haar efficiënte manier van werken, de adviseurs hun werk zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om muziek te maken, op reis te gaan of creatief bezig te zijn. Ze komt ook echt over als een collegiale, secure en accurate dame.

Marissa heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Contact met cliënten onderhouden;
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt van het kantoor;
  • Telefonisch aanspreekpunt;
  • Contact onderhouden met banken, notarissen, et cetera;
  • Organiseren van uitjes;
  • Verwerken van provisies;
  • Administratie bijhouden;
  • Overige ondersteunende taken.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

25

Woonplaats

Nuenen

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office