Daniël (Juridisch Secretaresse)

Daniël heeft de mbo-opleiding Bedrijfsadministratie gedaan en is daarna aan de slag gegaan als secretarieel administratief medewerker. Naast zijn werk heeft hij in 2010 bij Schoevers zijn Secretaresse diploma behaald. Bij een vakbond heeft hij 31 jaar ervaring opgedaan als secretarieel administratief medewerker. Marcel pakt zijn taken als secretarieel administratief medewerker geheel zelfstandig op. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het organiseren van vergaderingen, beheren van de agenda’s van juristen, het redigeren van stukken naar de Rechtbank en deurwaarders en het redigeren van teksten voor bestuurders. Hij heeft nauw samengewerkt met een jurist, waarbij hij inhoudelijk meegenomen werd in de behandeling van de dossiers. Een reorganisatie in 2021 heeft ervoor gezorgd dat Daniël is gaan uitkijken naar een nieuwe uitdaging. Hij heeft daarna tijdelijk op projectbasis gewerkt aan een opdracht als dataverwerker, hier kon hij drie maanden aan de slag. Het project is na drie maanden succesvol afgesloten. Daniël is weer op zoek naar een nieuwe uitdaging als secretarieel administratief medewerker. Werken in een teamverband bij een gemoedelijke kantoor, waar hij genoeg uitdaging krijgt past het beste bij Daniël.

Daniël is een ijverige, enthousiaste en ondernemende man die weet van aanpakken, dit blijkt uit het feit dat hij verschillende cursussen heeft gevolgd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Hij werkt zelfstandig en nauwkeurig en pakt werkzaamheden snel op. Hij staat open voor diverse werkzaamheden daarom kun je Daniël écht zien als de spin in het web!

Daniël is direct beschikbaar voor 32-40 uur in de week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.
 

Werkzaamheden

  • Organiseren van activiteiten voor jongeren in dienst van de Dienstenbond;

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

54

Woonplaats

Duiven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Bizagi Modeler, CRM-Systemen, MS Office, MS Teams, Skype