Laura (Notarieel Secretaresse)

Laura heeft bijna haar mbo-opleiding als Juridisch Administratief Medewerker behaald. Zij is bezig met het afronden van haar stage en heeft dan in juni 2023 haar diploma uitreiking. Laura heeft tijdens haar opleiding stage gelopen als Juridisch Administratief Medewerker. Tijdens haar stage kreeg zij diverse werkzaamheden zoals het aanmaken van dossiers, het verwerken van inkomende en uitgaande post, en het controleren en aanpassen van gemeentelijke stukken. Laura krijgt veel energie van haar taken, en hoopt meer te kunnen leren bij haar volgende werkgever. Laura is op zoek naar meer uitdaging en wilt het liefst een breed takenpakket vervullen. Zij is op zoek naar een functie als Juridisch Secretaresse. Zij past het best bij een kantoor waar zij de mogelijkheid krijgt om veel te leren en door te groeien binnen de organisatie. 

Laura is een leergierige en integere jongedame, dit blijkt uit het feit dat ze ontzettend graag meer kennis wilt opdoen. Zij heeft de behoefte om voldoende uitdaging te krijgen om zichzelf te blijven ontwikkelen. Laura pakt werkzaamheden snel op en voert deze nauwkeurig uit. Laura komt over als een lieve betrouwbare jonge vrouw, die graag wilt groeien en haar juridische kennis wilt uitbreiden. In haar zie ik een werknemer die betrouwbaar en prettig in de omgang is. In haar vrije tijd bakt Laura diverse lekkernijen, zij is toen haar eigen kleine onderneming gestart waarin ze ook voor anderen bakt.

Laura is in overleg beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Dossiers aanmaken;
  • salarisadministratie;
  • ondersteunende werkzaamheden;
  • gemeentelijke stukken aanpassen.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

20

Woonplaats

Weert

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

MS Office