Angela (Juridisch Secretaresse)

Angela heeft inmiddels al meer dan vijftien jaar ervaring als Juridisch Secretaresse. Als Juridisch Secretaresse heeft ze onder andere ervaring op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, vennootschappen, huurrecht, faillissementsrecht en arbeidsrecht. Dagelijks hield ze zich bezig met het aanmaken en beheren van dossiers. Angela werkte dictaten uit en hield de roljournaal bij. Ook beheerde ze de agenda en onderhield ze het contact met cliënten. Daarnaast werkte ze stukken uit en zorgde ze ervoor dat de advocaat zijn/haar werk zo optimaal mogelijk kon uitvoeren. Kortom, Angela is een zeer ervaren Juridisch Secretaresse, een aanwinst voor elk advocatenkantoor. Momenteel werkt ze bij de rechtbank als senior administratief medewerker, waar ze dezelfde functie heeft maar dan werkzaam is voor de rechter. Ze merkt echter dat ze de advocatuur mist. Daarom is Angela op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een informeel advocatenkantoor waar ze voldoende verantwoordelijkheid krijgt en een klik heeft met de collega’s.

Angela is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en loyale vrouw. Dat ze loyaal is, blijkt wel uit het feit dat ze meer dan vijftien jaar voor dezelfde werkgever heeft gewerkt. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met haar gezin tijd te spenderen, naar het theater te gaan of een terrasje te pakken. Ze komt ook echt over als een collegiale, flexibele en secure dame.

Angela heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Agendabeheer;
Contact met verschillende partijen onderhouden;
Termijnbewaking;
Het aanmaken en beheren van dossiers;
Cliënten verwelkomen;
Stukken uitwerken;
Overige werkzaamheden.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

43

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office