Karin (Juridisch secretaresse)

Julia heeft ruim zeventien jaar ervaring als Juridisch Secretaresse. In de afgelopen jaren is ze werkzaam geweest op verschillende rechtsgebieden, zoals Familierecht, Arbeidsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Verzekeringsrecht en Strafrecht.  Dagelijks houdt Danielle zich bezig met onder andere termijnbewaking, dossierbeheer, financiële administratie, dictaten uitwerken, agendabeheer en het verwerken van inkomende en uitgaande post. Zij werkt zelfstandig, nauwkeurig en pakt werkzaamheden snel op. Julia is momenteel op zoek naar een uitdaging dichter bij haar woonplaats. Een kantoor met een informele werksfeer waar zij aan de slag kan als Juridisch Secretaresse heeft haar voorkeur. 

Julia is een ijverige, enthousiaste en ondernemende vrouw die weet van aanpakken. Dit blijkt uit het feit dat zij verschillende cursussen heeft gevolgd om zichzelf te blijven ontwikkelen. In haar vrije tijd gaat Julia er graag op uit met haar gezin, kijken zij samen diverse series en wordt ze erg blij van lekker eten met vrienden! Julia komt op mij over als een integere, intelligente vrouw die veel doorzettingsvermogen heeft.

Julia heeft één maand opzegtermijn en is 24 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.300, - bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Het zelfstandig verrichten van complexe administratieve/secretariële, organisatorische werkzaamheden ten behoeve van advocaten. ? Aannemen telefoon en zorgdragen voor follow up. ? Verzorgen van uitgaande/inkomende post. ? Zelfstandig opstellen van concept vaststellingsovereenkomsten. ? Intakeformulieren opstellen voor openen nieuwe dossiers. ? Agendabeheer en coördineren van afspraken. ? Verzorgen correspondentie en vervaardigen van stukken. ? Opstellen van conceptmails. ? Voeren van telefoongesprekken met kantoorgenoten, cliënten en derden. ? Bijhouden en archiveren dossiers. ? Termijnen bewaken en rolmutaties verwerken. ? Verwerken facturen. ? Jurisprudentiebundels samenstellen en verspreiden.

Functie

Juridisch secretaresse

Leeftijd

45

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

NL

Computervaardigheden

Net Documents en Microsoft Office