Esther (Secretaresse)

Esther heeft inmiddels al 24 jaar ervaring als secretaresse, waarvan nu een half jaar als Notarieel Secretaresse/Medewerker. Ze heeft haar plek helemaal gevonden in het notariaat, ze vindt het vakgebied en alle rechtsgebieden ontzettend leuk. Dagelijks houdt ze zich bezig met het aanmaken van dossiers, het opstellen van (concept)akten en het passeerklaar maken van de akten. Esther onderhoudt het contact met cliënten en derden, beheert de agenda en archiveert dossiers. Ze vraagt stukken op bij gemeentes, meldt testamenten aan bij het CTR en CLTR en schrijft ondernemingen in bij de Kamer van Koophandel. Ze behandelt de post en houdt de voorraad van het kantoor bij. Kortom, door Esther lopen alle zaken binnen het kantoor op rolletjes.
Hoewel ze het notariaat geweldig vindt, merkt ze de laatste tijd dat de reistijd naar haar huidige werkgever wel erg lang is. Esther is daarom op zoek naar een functie als Notarieel Secretaresse/Medewerker bij een notariskantoor in de omgeving van Ede. Haar voorkeur gaat uit naar een wat kleiner, infomeel kantoor.

Esther is een hardwerkende, flexibele en sociale dame. Dat ze sociaal is, blijkt wel uit het feit dat ze het heel fijn en belangrijk vindt dat alle cliënten zich welkom en gehoord voelen. Ook is ze een harde werker, ze kent elk computersysteem in een mum van tijd en werkt zelfstandig. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met haar teckels te wandelen of met interieurdesign bezig te zijn. Daarnaast houdt ze de administratie van het bedrijf van haar man bij, zoals de facturen, btw aangiftes en betalingen. Esther komt ook echt over als een vriendelijke, collegiale en secure vrouw.

Esther heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor vier of vijf dagen in de week. Haar salarisindicatie is € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Aanmaken dossiers;
Opmaken van akten;
Passeerklaar maken van akten;
Agendabeheer;
Afleggen dossiers;
Archivering;
Telefonisch aanspreekpunt;
Ontvangen van bezoek;
WwFT check;
Informatie opvragen bij gemeentes;
Testament aanmelden bij CTR en CLTR;
Aanmelden KvK;
Postbehandeling;
Voorraad;
Overige werkzaamheden.

Functie

Secretaresse

Leeftijd

55

Woonplaats

Barneveld

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office