Tim (Notarieel Medewerker)

Tim is een 25-jarige man en staat in de startblokken van zijn carrière. Momenteel is hij de master Notarieel Recht aan het afronden. Hij zal rond januari 2024 zijn scriptie inleveren en dan heeft hij alles afgerond en kan hij aan de slag gaan als kandidaat-notaris. Inmiddels werkt Tim bijna een jaar als Notarieel Secretarieel Medewerker. Dagelijks houdt hij zich bezig met het ondersteunen van de sectie onroerend goed. Hij maakt onder andere akten passeerklaar en houdt zich bezig met de recherche. Tim onderhoudt het contact met cliënten en stelt afschriften op. Kortom, Tim helpt zijn collega’s waar nodig.
Bij zijn huidige werkgever is het helaas niet mogelijk om meer dan 16 uur per week te werken. Tim is daarom op zoek naar een functie als Notarieel (Secretarieel) Medewerker bij een informeel notariskantoor waar hij na het afronden van zijn studie aan de slag kan gaan als Kandidaat-Notaris. Tim heeft ervaring met de sectie onroerend goed, maar de sectie ondernemingsrecht en personen- en familierecht interesseren hem ook. Hij heeft daarin geen voorkeur.

Tim is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en sociale man. Dat blijkt wel uit het feit dat hij naast zijn studie twee bijbanen heeft. In zijn vrije tijd voetbalt Tim en zit hij graag op het terras met zijn vrienden. Tim komt ook echt over als een loyale, ambitieuze en collegiale man.

Tim heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24-32 uur per week, afhankelijk van hoeveel tijd zijn scriptie gaat kosten. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Ondersteunen van de sectie onroerend goed;
Rechercheren;
Akten passeerklaar maken, zoals hypotheekakten en leveringsakten;
Cliënten te woord staan;
Opstellen van afschriften;
Overige werkzaamheden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Nijmegen

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office