Benthe (Juridisch Secretaresse)

Benthe behaalde in 2021 haar hbo-diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening en tijdens haar studie kwam ze erachter dat ze meer passie had voor het recht. Dus begon ze aan de Bachelor Rechtsgeleerdheid, na haar bachelor wilt Benthe haar master ook nog gaan halen. Momenteel doet ze werkervaring op als Juridisch Secretaresse en hier werkt ze voor verschillende rechtsgebieden, zoals Migratierecht, Bestuursrecht en Aansprakelijksrecht. Benthe haar dag begint met het verwerken van de post en het aanmaken van de nieuw binnen gekomen dossiers. Tussendoor beantwoordt ze de telefoon en stelt ze de correspondent op. Daarnaast beheert Benthe de agenda, vraagt ze toevoegingen aan, regelt ze tolken en houdt ze de termijnbewaking nauwlettend in de gaten. Momenteel is Benthe op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse, waar ze de mogelijkheid heeft om te groeien in functie. Een kantoor met een informele werksfeer heeft haar voorkeur.

Benthe is een spontane, hardwerkende en leergierige jongedame. Dat ze leergierig is blijkt wel uit het feit dat ze door blijft leren tot ze is waar ze wilt zijn. In haar privéleven zit stilzitten er ook niet in. Benthe vermaakt zich goed met al haar hobby’s. Zo is ze vrijwilliger bij een survivalrun organisatie waar ze verantwoordelijk is voor de administratie. Onderneemt ze graag leuke activiteiten met haar vriendengroep en slaat ze graag een bal op de squashbaan. Al met al een energieke jongedame die energie krijgt van hard werken.

Benthe heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.
 
Referentie
‘Benthe is een uitstekende kandidaat. Ze heeft een professionele werkhouding en overlegd altijd goed indien nodig. Is proactief en heeft een hands on mentaliteit. Ik kan haar ten zeerste aanraden.’

Werkzaamheden

 • Postverwerking, zowel ingaande als uitgaande post;
 • Correspondentie, dossieropbouw, termijnbewaking,
  agendabeheer;
 • Roljournaal Rechtbank/Gerechtshof/Hoge Raad
  bijhouden;
 • Telefoon beantwoording;
 • Aanspreekpunt gerechtelijke instanties en cliënten;
 • Aanmaken en archiveren van dossiers;
 • Alle voorkomende secretariële werkzaamheden.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

25

Woonplaats

Ede

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

NL

Computervaardigheden

Microsoft Office