Laura (Notarieel Medewerker)

Laura heeft tijdens haar opleiding Juridisch Administratief Medewerker stage gelopen bij een notariskantoor. Na het behalen van haar opleiding kreeg ze bij dit notariskantoor een contract aangeboden. Inmiddels is ze hier een jaar werkzaam als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Hier behandeld Laura zelfstandig dossiers van A tot Z, zorgt ze voor het passeer-klaar maken van akten en bereidt ze notariële stukken voor. Naast haar werkzaamheden als Notarieel Medewerker Onroerend Goed, helpt ze ook met werkzaamheden bij de receptie als het druk is. Hier staat ze cliënten te woord en verwerkt inkomende en uitgaande post. Laura werkt zorgvuldig en hard, dit blijkt wel uit het feit dat ze extra taken op zich neemt. 
Laura is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker. Een kantoor met een gemoedelijke en gezellige sfeer waar collega’s elkaar ondersteunen, past het beste bij Laura. 

Laura werkt ontzettend hard en is een sociale jonge meid. Ze heeft een positieve instelling en is oprecht geïnteresseerd in haar werk. Ze voelt dat het notariaat haar roeping is en heeft hart voor de zaak. In haar vrije tijd geniet ze van reizen, fotografie en koken. 

Laura is per direct beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Zelfstandig behandelen van dossiers van begin tot eind;
  • Akten passeerklaar maken;
  • Archiveren;
  • Telefonisch contact met cliënten;
  • Agendabeheer;
  • Voorbereiden van notariële stukken.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

21

Woonplaats

Apeldoorn

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

x

Computervaardigheden

Codex