Tim (Kandidaat-Notaris)

Tim is een 22-jarige jongeman met al flink wat ervaring in het notariaat op zak. Sinds november 2021 is hij werkzaam bij een notariskantoor, waar hij de afgelopen jaren al veel heeft geleerd. In juli 2023 heeft Tim de master Notarieel Recht behaald en is hij aan de slag als Kandidaat-Notaris Registergoed en Ondernemingsrecht. Dagelijks houdt Tim zich bezig met het volledig zelfstandig van dossiers. Hij stelt de akten op, onderhoudt het contact met cliënten en derden, vraagt verschillende stukken op en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Hij woon cliëntbesprekingen bij en behandelt verjaringszaken. Kortom, Tim is een aanwinst voor elk kantoor.
Zijn huidige werkgever heeft helaas niet de mogelijkheid om hem optimaal te laten ontwikkelen in het notariaat, daar hebben ze te weinig mankracht voor. Tim staat daarom open voor een nieuwe uitdaging als Kandidaat-Notaris Registergoed en Ondernemingsrecht bij een middelgroot tot groot notariskantoor waar hij veel mag gaan leren.

Tim is een ontzettend hardwerkende, leergierige en zelfstandige man. Dat blijkt wel uit het feit dat hij na drie maanden dienstverband bij zijn huidige werkgever, hij een vast contract en salarisverhoging kreeg. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om piano te spelen, lezen en watersport. Tim komt ook echt over als een vriendelijke, collegiale en ambitieuze man.

Tim heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

22

Woonplaats

Doornspijk

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office