Charlotte (Juridisch Secretaresse)

Charlotte is inmiddels al meer dan negentien jaar werkzaam als Juridisch Administratief Medewerker bij de Rechtbank. Dagelijks houdt zij zich bezig met het ondersteunen van haar collega’s waar nodig. Charlotte is verantwoordelijk voor het juridisch beoordelen van binnengekomen verzoekschriften, de in- en uitgaande (digitale) post beheren, fungeren als telefonisch aanspreekpunt, het up-to-date houden van dossiers en alle overige administratieve zaken. Kortom, door Charlotte kunnen haar collega’s het werk zo optimaal mogelijk uitvoeren. 
Na negentien jaar voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt, vindt Charlotte het tijd voor een nieuwe uitdaging. Charlotte is daarom op zoek naar een functie als Juridisch Administratief Medewerker bij een informeel kantoor. Haar voorkeur gaat uit naar een werkgever waar ze nog heel lang aan de slag kan gaan.

Charlotte is een ontzettend vriendelijke, loyale en vaardige vrouw. Zowel het werken in teamverband als zelfstandig gaat haar goed af. Ze werkt nauwkeurig met aandacht voor detail, neemt initiatief en kan goed anticiperen. Haar persoonlijkheid laat zich omschrijven als enthousiast, betrokken en integer.

Charlotte heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Werkzaam op de afdeling Toezicht: Bewind, curatele en mentorschap;
Juridisch beoordelen van ingekomen verzoekschriften; 
Sorteren en inboeken van inkomende post; 
Beoordelen en verwerken van financiële rapportages; 
Ondersteuning van de kantonrechter als griffier bij zittingen; 
Up-to-date houden van ons interne administratieve systeem; 
Afhandelen van klachten; 
Telefonisch spreekuur (contact met rechthebbenden, bewindvoerders, curatoren, mentoren en advocaten); 
Deelnemen aan werkgroepen/projecten.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

20

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office