Susan (Juridisch Secretaresse)

Susan, woonachtig in Purmerend, brengt een schat aan ervaring in de advocatuur met zich mee, met meer dan 25 jaar dienst als volwaardig Juridisch Secretaresse. Haar interesse in de advocatuur komt voort uit een diepgewortelde passie voor het recht en haar verlangen om juridische expertise te benutten.
Met een indrukwekkende carrière heeft Susan waardevolle ervaring opgedaan in diverse rechtsgebieden, waaronder het volledige spectrum van het Ondernemingsrecht, Onroerend Goed, Strafrecht en Bestuursrecht. Haar veelzijdigheid en diepgaande kennis maken haar een waardevolle aanwinst voor elke juridische omgeving. Susan's vastberadenheid en expertise worden versterkt door haar onophoudelijke drang om rechtvaardigheid te bevorderen en complexe juridische vraagstukken aan te pakken. Haar ervaring en passie voor het recht maken haar een uitzonderlijke professional binnen de advocatuur, klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en uw team te versterken.

Susan is niet zomaar een ervaren professional; ze is het soort persoon dat een blijvende indruk achterlaat. Ik heb het genoegen gehad haar te leren kennen als een uiterst servicegerichte dame, iemand die bekwaam en zelfstandig te werk gaat en altijd klaarstaat om anderen te helpen. Haar sterke communicatieve vaardigheden maken haar niet alleen een effectieve teamspeler, maar zorgen er ook voor dat ze eventuele zorgen of problemen open en constructief bespreekbaar maakt. Wat Susan echt onderscheidt, is haar onverzadigbare leergierigheid en bereidheid om zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Ze begrijpt het belang van groei en innovatie, zowel in haar carrière als in haar persoonlijke leven. In haar vrije tijd weerspiegelen haar creativiteit en sportieve aard zich in het maken van prachtige kerst- en verjaardagskaarten. Ze vindt ontspanning en plezier in activiteiten zoals zwemmen en fietsen. Kortom, Susan is niet alleen een toegewijde professional, maar ook een inspirerend individu dat op veel vlakken uitblinkt.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

56

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office, Fidura, LegalSense, Amice