Louise (Notarieel Medewerker)

Louise is een zeer ervaren Notarieel Medewerker Vastgoed en Personen- en Familierecht. Ze behandelt dossiers zelfstandig van A tot Z. Louise stelt akten op, zoals leveringsakten, hypotheekakten en royementsakten, verklaringen van erfrecht opstellen, schenkingen, (levens)testamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten. Daarnaast heeft ze ervaring met het beheren van de boekhouding van het notariaat. Ze weet hoe crediteuren en debiteuren te beheren, tussen- en grootboekrekeningen te maken, opstellen en controleren bewaringspositie en controle gelden. Louise beheert de agenda en onderhoudt het contact met cliënten en derden. 
Momenteel is Louise twee jaar werkzaam bij het Ministerie van Financiën, om te ervaren hoe het is om buiten het notariaat werkzaam te zijn. Maar ze mist het notariaat heel erg, dat is toch echt waar haar passie ligt. Louise is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker in combinatie met het beheren van de boekhouding.

Louise is een hardwerkende en loyale dame. Dat blijkt wel uit het feit dat ze regelmatig heel snel een vast contract aangeboden kreeg. In haar vrije tijd vindt Louise het heerlijk om tijd te spenderen met haar man en drie kinderen, een stuk te wandelen of iets lekker te bakken of koken. Ze komt ook echt over als een heel punctuele, collegiale en vriendelijke vrouw.

Louise heeft een opzegtermijn van één maand en is 28 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Selecteren, verzamelen en analyseren relevante feiten;
Rechtmatigheid toeslag controleren en beoordelen;
Telefonisch en schriftelijk contact (burgers en organisaties).

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

33

Woonplaats

Apeldoorn

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office