Laura (Paralegal)

Laura is een 24-jarige dame en staat in de startblokken van haar carrière. Vorige maand heeft ze de master Ondernemingsrecht afgerond en kijkt er enorm naar uit om haar opgedane kennis tot uiting te brengen in de praktijk. Momenteel is ze werkzaam bij een advocatenkantoor als assistent voor de sectie Ondernemingsrecht, Personen- en Familierecht en Arbeidsrecht. Dagelijks houdt Laura zich bezig met het opstellen van dossiers, is ze het telefonisch aanspreekpunt voor cliënten, beantwoordt ze e-mails en stelt ze facturen op. Ook woont ze besprekingen bij, vraagt ze akten op bij gemeentes, dient ze processtukken in en assisteert ze bij het voorbereiden van zaken. 
Tijdens haar studie is Laura er achter gekomen dat ze het notariaat geweldig vindt. Helaas was ze toen al ver in haar studie, waardoor het voor haar niet meer mogelijk was om de notariële route te volgen. Desalniettemin zou Laura het geweldig vinden om aan de slag te gaan bij een notariskantoor als Paralegal Ondernemingsrecht, waar ze haar kennis optimaal kan inzetten.

Laura is een ontzettend vriendelijke, hardwerkende en loyale vrouw. Dat ze hard werkt, blijkt wel uit het feit dat ze altijd langer door blijft werken dan wat er van haar wordt gevraagd. In haar vrije tijd vindt Laura het heerlijk om te hockeyen, te tennissen, een mooi boek te lezen of op reis te gaan. Laura komt ook echt over als een dame met heel veel doorzettingsvermogen en weet hoe ze efficiënt en tegelijkertijd kwalitatief en resultaatgericht kan werken. 

Laura is in overleg beschikbaar per 1 november 2023 voor 36 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Het assisteren bij de dagelijkse gang van zaken: e-mails beantwoorden, kopiëren, cliënten bellen, dossiers opstellen, archiveren etc.;
Indienen van processtukken;
Jurisprudentie en relevante juridische onderwerpen onderzoeken.

Functie

Paralegal

Leeftijd

24

Woonplaats

Vught

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office