Ralph (Kandidaat-Notaris)

Ralph is een 22-jarige man en rondt in februari 2024 de master Notarieel Recht af. Naast zijn studie, werkt Ralph al vijf jaar bij een notariskantoor als Notarieel Secretarieel Medewerker. Ralph ondersteunt elke sectie waar nodig. Hij maakt dossiers aan, stelt conceptakten op, stelt brieven op, onderhoudt contact met cliënten en derden, beheert de mail en alle overige administratieve zaken.
Omdat hij in februari 2024 zijn studie afrondt, is Ralph op zoek naar een uitdaging als Startend Kandidaat-Notaris. Zijn huidige werkgever is een klein notariskantoor, waardoor er weinig voor hem te leren is. Zijn voorkeur gaat daarom uit naar een notariskantoor waar hij uitgedaagd wordt. Het is zijn ambitie om uiteindelijk door te groeien als notaris!

Ralph is een ontzettend aardige, hardwerkende en loyale man. Dat blijkt wel uit het feit dat hij al vijf jaar bij hetzelfde notariskantoor werkt naast zijn studie, dat zien we niet vaak meer. Zijn passie ligt ook echt helemaal in het notariaat. Hij is een flexibele man, hij springt bij waar dat nodig is. 

Ralph heeft een opzegtermijn van één maand. Zijn beschikbaarheid tot februari 2024 is in overleg en daarna wil hij fulltime aan de slag. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.950,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

22

Woonplaats

Beneden-Leeuwen

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office