Cindy (Juridisch Secretaresse)

Cindy is een gedreven professional met een indrukwekkende achtergrond als Receptioniste, brengt zij ruim acht jaar aan waardevolle ervaring mee naar de tafel. In haar vorige functies heeft Cindy bewezen uitstekend om te kunnen gaan met stress en hoge werkdruk. Ze heeft zich bekwaam getoond in diverse taken, variërend van complex agendabeheer tot het beheren van telefoonlijnen, het uitvoeren van administratieve voorbereidingen, het plaatsen van bestellingen en het verwelkomen van cliënten. Cindy's vaardigheden en ervaring maken haar een waardevolle aanwinst voor elke organisatie die op zoek is naar een competente professional die in staat is om met efficiëntie en precisie te werken, zelfs in veeleisende omgevingen. Haar vermogen om multitasking uit te voeren en uitstekende klantenservice te bieden is een duidelijk bewijs van haar toewijding aan haar werk en haar vermogen om complexe taken met gemak aan te pakken. Cindy is op zoek naar een organisatie met veel werkdruk waar zij haar passie voor klantgerichtheid kan inzetten als Receptioniste.

Cindy haar unieke kwaliteiten zijn duidelijk zichtbaar in haar rol als Receptioniste, waar ze fungeert als het centrale zenuwstelsel van de organisatie. Een van de kenmerken die Cindy onderscheidt, is haar uitstekende helikopterview. Niets ontgaat haar scherpe aandacht, en ze is altijd voorbereid op wat er komen gaat. Cindy brengt niet alleen haar professionaliteit, maar ook haar goede humeur mee. Haar training en ervaring hebben haar geleerd om effectief om te gaan met kritiek en klachten, wat haar een bij
zonder waardevolle aanwinst maakt voor het team. Ze is de rust zelve, wat een geruststellende aanwezigheid is voor iedereen om haar heen. Bovendien is Cindy een meester in prioriteiten stellen. Ze weet als geen ander welke taken de hoogste urgentie hebben en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Kortom, Cindy is niet alleen een Receptioniste, maar een waardevolle troef voor elke organisatie die behoefte heeft aan iemand die de regie in handen heeft, een positieve instelling heeft en zichzelf koel houdt in elke situatie.

Cindy is in overleg beschikbaar voor 32 uur per week en heeft graag op woensdag haar parttime dag. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.
 

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

36

Woonplaats

Almere

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office