Bernice (Juridisch Secretaresse)

Bernice is een 47-jarige dame met meer dan veertien jaar ervaring als Juridisch Secretaresse. Dagelijks houdt Bernice zich bezig met het aanmaken van (medische) dossiers, het opstellen van processtukken en het verzamelen van alle benodigde informatie. Daarnaast is Bernice het eerste (telefonische) aanspreekpunt, beheert ze de agenda en de mailboxen. Ze bewaakt de termijnen en heeft in het verleden ook dictaten uitgewerkt. Bernice heeft voornamelijk ervaring met het ondersteunen van de sectie ondernemingsrecht en letselschade, maar ze vindt elke sectie wel interessant!
Helaas gaat het bureau waar ze nu werkzaam is sluiten. Bernice is daarom zoekende naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een informeel advocatenkantoor.

Bernice is een erg vriendelijke, zorgzame en punctuele dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om op pad te gaan met haar gezin, op reis te gaan, te sporten of een goed boek te lezen. Ze komt ook echt over als een erg leuke, collegiale en precieze vrouw. Ze wilt ook graag ergens aan de slag gaan waar ze nog jarenlang aan de slag kan gaan.

Bernice is in overleg per direct beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Opvragen van medische dossiers bij verzekeraars;
Dossiers samenstellen;
Correspondentie cliënten en derden opstellen;
Telefonisch aanspreekpunt;
Agendabeheer;
E-mailbeheer;
Termijnbewaking;
Overige administratieve werkzaamheden.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

47

Woonplaats

Kleve

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Frans

Computervaardigheden

MS Office