Francisca (Notarieel Secretaresse)

Maak kennis met Francisca, een charmante dame met ruim tien jaar waardevolle ervaring binnen het notariaat. Gedurende haar carrière heeft ze haar passie voor het vak versterkt door het volgen van diverse notariële opleidingen, waaronder het Registergoed voor Notarieel Medewerkers bij FBN Juristen. Francisca's expertise ligt voornamelijk binnen het domein van Onroerend Goed, zowel bestaande als nieuwbouwprojecten. Francisca is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker, met een specifieke focus op het vinden van een notariskantoor waar de werksfeer warm en respectvol is.

Francisca is een gedreven dame met een uitstraling die getuigt van haar representatieve voorkomen. Haar werkethiek gaat verder dan de typische 9-tot-5-mentaliteit; ze is een echte doorzetter die altijd bereid is om hard te werken en bij te dragen aan het team. Haar betrokkenheid bij collega's en spontane persoonlijkheid maken haar een plezierige collega om mee samen te werken. Wat Francisca echt onderscheidt, is haar onstilbare leergierigheid en nieuwsgierigheid. Ze heeft een natuurlijke drang om zich in verschillende onderwerpen te verdiepen en nieuwe vaardigheden op te doen. In haar vrije tijd deelt ze graag ontspannende momenten met haar man, of het nu gaat om een potje golf, een motorritje, het spelen van spelletjes, of het leren van de Italiaanse taal.
 
Francisca is in overleg beschikbaar voor 32 uur in de week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.
 

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

63

Woonplaats

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands Woord: N/A Nederlands Geschrift: N/A Engels Woord: N/A Engels Geschrift: N/A Duits Woord: N/A Duits Geschrift: N/A Frans Woord: N/A

Computervaardigheden

Quantaris, Klaas van Brug, Q-BIS, MS Office