Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Head line 1

Head line 2 H2

 

 

 

 

Wat is The Brain Game?

De Brain Game is een online en interactief spel, waarmee je op een laagdrempelige wijze ontdekt waar jouw talenten liggen. Je bekijkt interessante video’s en beantwoordt de bijbehorende vragen.

Je hoeft er de deur niet voor uit, dus ga lekker op de bank zitten en begin.

Uiteindelijk ontdek je door middel van deze game waar jouw talenten liggen. Je achterhaalt in hoeverre jij aansluit bij jouw droombaan binnen de Supply Chain

Een perfect passende baan in de Supply Chain

Ben jij op zoek naar perfect passende baan in de Supply Chain? Door middel van de Brain Game ontdek je waar jouw unieke kwaliteiten liggen. Zo weet je precies wat jouw droombaan is.

Bovendien kunnen onze consultants aan de hand van jouw uitkomsten, op zoek gaan naar een baan dichtbij jouw huis, voor een goed salaris en gezellige collega’s.

Jij gaat namelijk met de Talent Game de concurrentie uit de weg. Krijg meer inzicht in jouw unieke kwaliteiten met behulp van de Supply Chain Talent Game. Zo weet jij dat je op de juiste plek terecht komt.

Wij gaan op zoek naar een functie die perfect bij jou past!

Nadat jij de Supply Chain Talent Game gemaakt hebt, hebben wij een goed beeld naar welke functie jij op zoek bent. Wij kunnen onze 20 jaar ervaring inzetten om jou te helpen om jouw droombaan te realiseren!

Sterker je sollicitatie in

Met de Supply ChainTalent Game

Bewijs voor jouw unieke kwaliteiten

Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt

Creëer een betere onderhandelings- positie

Over Extra Talent

Extra Talent is met meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in jouw vakgebied, namelijk Supply Chain. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop. Dus niet alleen helpen we jou met het vinden van de juiste baan / match, maar ook de rol van loopbaancoach nemen wij op ons. Samen zorgen we dat je een droomstart maakt.

Jouw persoonlijke consultant

Patricia van Suchtelen


workSalarisadministrateur
location_cityRotterdam
Patricia van Suchtelen

Fien van Es


workSenior Sales Consultant Logistiek
location_cityRotterdam
Fien van Es

Sashi Kanhai


workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam
Sashi Kanhai