Logistiek talent op de juiste plek

Een succesvolle samenwerking tussen

Professional en organisatie

Met meer dan 20 jaar ervaring in het detacheren van logistiek talent, weet Extra Talent hoe je de perfecte match vindt tussen professional en organisatie. Wij kijken verder dan alleen het cv. Persoonlijkheid, vaardigheden en ambities zijn belangrijke aspecten bij het creëren van een succesvolle en langdurige samenwerking tussen professional en organisatie. Met de wensen en behoeftes van beide partijen, gaan wij op zoek naar de ideale match. 

 

 

 

 

 

Logistiek Afbeelding Met Tekst 1 Versie 1

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dankzij ons breed netwerk heb jij ruime keuze uit vacatures die bij jou passen. Ben je op zoek naar een lange termijn baan binnen de logistieke sector? Extra Talent vindt de perfecte baan die voldoet aan jouw wensen en behoeftes. We stellen alleen vacatures aan je voor, als wij denken dat het jouw ideale match is. 

Wij gaan voor jou op zoek naar een lange termijn uitdaging en ondersteunen je in jouw ontwikkeling. Om dit te realiseren hebben we regelmatig evaluatiegesprekken. 

Ontdek hoe wij je helpen

Op zoek naar nieuw talent?

Extra Talent vindt uw nieuwe logistieke collega. Dankzij ons grote kandidatenbestand, dat bestaat uit actief en latent zoekende logistieke talenten, vinden wij een passende kandidaat.

Daarnaast zijn wij er ook voor u als sparringpartner. Met behulp van onze marktkennis helpen wij u een duurzaam personeelsbestand op te bouwen. 

Extra Talent neem uw wervings- en sollicitatieproces uit hand, zodat uw kostbare tijd wordt bespaard. 

Ontdek hoe wij dit voor u waarmaken
Logistiek Afbeelding Met Tekst 2 Versie 2