Extra Talent Logistiek

Logistiek is een specialisme binnen Extra Talent dat voor ieder van onze vestigingen een uniek karakter heeft. Daar waar onze Amsterdamse consultants zich specialiseren op functies binnen de luchtvracht, op- en overslag en wegtransport, zijn onze Rotterdamse consultants experts op het gebied van zeevracht, freight forwarding en de bemiddeling van expediteurs. De expertise van onze consultants in Breda en Eindhoven ligt juist weer binnen het wegtransport en functies bij 3PL-ers.

Ongeacht waar in Nederland je je bevindt, als je op zoek bent naar een specialist op het gebied van bemiddeling van Transportplanners, Luchtvracht Expedienten, Expediteurs Zeevracht, Customer Service medewerkers, Bevrachters, Supervisors of Teamleiders Warehouse, Declaranten of HBO starters:

Extra Talent Logistiek heeft jouw droombaan of droomkandidaat in huis!

Wil jij weten wat werken in de Logistiek nou precies inhoudt? Doe dan onze Extra Talent Logistiek TalentPitch en kom erachter! Deze online game is dé manier om op een leuke, interactieve wijze inzicht te krijgen in jouw logistieke vaardigheden! Klik op één van de volgende linkjes om de TalentPitch te starten voor jouw regio! Amsterdam, Breda, Eindhoven of Rotterdam.