Betere werktijden?

Wij hebben je logistieke droombaan

Jij puzzelt elke transportplanning moeiteloos in elkaar. Maar hoe goed past je eigen planning in je leven? Misschien wil je wel eerder thuis zijn na een werkdag om te koken voor je gezin. Of misschien is je rooster elke week anders en wil je liever regelmatige werktijden. Extra Talent begrijpt dat ook jouw planning soepel moet lopen. Onze consultants staan te trappelen om jouw perfecte logistieke baan te vinden! 

Zo vinden we jouw droombaan

Wij vinden de logistieke baan waar jij blij van wordt. Dat doen we door alles 100% af te stemmen op jou. We luisteren naar je wensen en ambities en gaan in ons grote netwerk op zoek naar jouw nieuwe uitdagingHebben we een mogelijke match gevonden? Dan stellen we jou natuurlijk meteen voor aan de werkgever. Voordat je het weet staat het eerste kennismakingsgesprek gepland. Is er een match van beide kanten? Gefeliciteerd met je droombaan! 

Extra Talent als jouw coach

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Natuurlijk zijn je opleiding en ervaring belangrijk, maar een klik tussen jou en je potentiële nieuwe werkgever misschien nog wel meer. Want een goede klik tussen jou en je werkgever zorgt voor meer werkplezier. Jouw persoonlijke consultant vindt niet alleen je droombaan, maar blijft jou daarna begeleiden in je professionele loopbaan zodat we zeker weten dat jouw werkplezier hoog is en hoog blijft. Want daar doen wij het voor. 

Klaar voor werktijden die bij jou passen?

Je kunt vast niet wachten om de baan te vinden met de werktijden die bij jou passen. Wij ook niet! Neem contact op met een van onze logistieke consultants of bekijk alle vacatures.  

Bekijk de vacatures