Meer geld in het laatje?

Wij vinden jouw perfecte baan

Puzzelen met transportplanningen kan je als de beste en doe je met passie. Maar droom je soms niet stiekem van een hoger salaris? Misschien denk je wel aan een groter huis, of heb je andere plannen voor de toekomst. Extra Talent helpt om jouw dromen uit te laten komen. In ons brede logistieke netwerk zitten genoeg werkgevers die op zoek zijn naar jou. Klaar om te zien welk salaris zij bieden?  

Zo vinden we jouw droombaan

Wij vinden de logistieke baan waar jij blij van wordt. Dat doen we door alles 100% af te stemmen op jou. We luisteren naar je wensen en ambities en gaan in ons grote netwerk op zoek naar jouw nieuwe uitdagingHebben we een mogelijke match gevonden? Dan stellen we jou natuurlijk meteen voor aan de werkgever. Voordat je het weet staat het eerste kennismakingsgesprek gepland. Is er een match van beide kanten? Gefeliciteerd met je droombaan! 

Extra Talent als jouw coach

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Natuurlijk zijn je opleiding en ervaring belangrijk, maar een klik tussen jou en je potentiële nieuwe werkgever misschien nog wel meer. Want een goede klik tussen jou en je werkgever zorgt voor meer werkplezier. Jouw persoonlijke consultant vindt niet alleen je droombaan, maar blijft jou daarna begeleiden in je professionele loopbaan zodat we zeker weten dat jouw werkplezier hoog is en hoog blijft. Want daar doen wij het voor. 

Ontdek welk salaris jij nu kunt verdienen

Ben jij ook zo nieuwsgierig welk salaris jij bij een andere werkgever kunt verdienen? Neem contact op met een van onze logistieke consultants of bekijk alle vacatures.  

Bekijk de vacatures