Meer plezier op de werkvloer?

Proef de sfeer van je toekomstige werkgever

Als transportplanner ben je een snelle schakelaar en professionele puzzelaar. Dat doe je toch liever in een werksfeer die bij je past? Houd jij meer van een formele werksfeer of van een werkvloer waar je regelmatig tranen hebt van het lachen? Extra Talent heeft een groot netwerk met potentiële werkgevers, allemaal met een andere sfeer op de werkvloer. Laat onze consultants je voorstellen aan de werkgever die bij jou past.   

Zo vinden we jouw droombaan

Wij vinden de logistieke baan waar jij blij van wordt. Dat doen we door alles 100% af te stemmen op jou. We luisteren naar je wensen en ambities en gaan in ons grote netwerk op zoek naar jouw nieuwe uitdagingHebben we een mogelijke match gevonden? Dan stellen we jou natuurlijk meteen voor aan de werkgever. Voordat je het weet staat het eerste kennismakingsgesprek gepland. Is er een match van beide kanten? Gefeliciteerd met je droombaan! 

Extra Talent als jouw coach

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Natuurlijk zijn je opleiding en ervaring belangrijk, maar een klik tussen jou en je potentiële nieuwe werkgever misschien nog wel meer. Want een goede klik tussen jou en je werkgever zorgt voor meer werkplezier. Jouw persoonlijke consultant vindt niet alleen je droombaan, maar blijft jou daarna begeleiden in je professionele loopbaan zodat we zeker weten dat jouw werkplezier hoog is en hoog blijft. Want daar doen wij het voor. 

Proef alvast de werksfeer bij potentiële werkgevers

Neem alvast een voorproefje op de sfeer bij verschillende werkgevers. Wij schotelen je die graag voor! Neem contact op met een van onze logistieke consultants of bekijk alle vacatures.  

Bekijk de vacatures