Wil jij weten wat werken in de Logistiek precies inhoudt? Doe dan onze Extra Talent Logistiek TalentPitch en kom erachter!

Onze TalentPitch is dé manier om op een leuke, interactieve wijze inzicht te krijgen in jouw logistieke vaardigheden!

Als Declarant ben jij een zeer belangrijke speler binnen de logistiek. Jij zorgt ervoor dat goederen het land uitgaan, inkomen of doorgevoerd worden. Vind jij dit ook de uitdaging, waarbij je collega’s of opdrachtgevers kunnen vertrouwen op jouw expertise en nauwkeurigheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onderstaand hebben de consultants van Extra Talent Logistiek vacatures geselecteerd speciaal voor Declaranten. Bekijk rustig of er een interessante vacature tussen staat en reageer. Onze consultants nemen contact op met jou voor de mogelijkheden. Aan de hand van jouw wensen wordt gekeken wat de volgende stap in jouw carrière wordt.

Ook kun je een open sollicitatie versturen, zodat de consultants van Extra Talent Logistiek op zoek gaan voor jou naar een passende vacature als Declarant.

Ben jij wel op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar niet als Declarant? Bekijk dan alle vacatures terug die wij op dit moment open heeft staan.