Wil jij weten wat werken in de Logistiek precies inhoudt? Doe dan onze Extra Talent Logistiek TalentPitch en kom erachter!

Onze TalentPitch is dé manier om op een leuke, interactieve wijze inzicht te krijgen in jouw logistieke vaardigheden!

De Rotterdamse haven zorgt er in Zuid-Holland voor dat er dagelijks massa’s aan goederen worden geïmporteerd. Om dit succesvol het land in te krijgen of door te voeren, zijn er professionals nodig om dit douane technisch voor elkaar te krijgen. Ben jij de Declarant die dit voor elkaar krijgt en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een uitdaging met meer diepgang of een functie met betere voorwaarden? In beide gevallen helpen de consultants van Extra Talent Logistiek jou aan een nieuwe baan!

Hieronder vind je het overzicht van vacatures voor Declarant die op dit moment vacant zijn in Zuid-Holland. Reageer op jouw favoriete vacature en de consultants nemen contact met je op.

Staat de functie met de juiste aanbieding voor jou er niet tussen? Dan kun je ook rechtstreeks contact opnemen door een open sollicitatie te versturen. De consultants gaan dan gericht voor jou kijken wat de mogelijkheden zijn.